سایر انتشارات

کتاب معمای نوآوران: وقتی فناوری های جدید باعث شکست شرکت های بزرگ می شوند.

400,000ریال

نویسنده: کلایتون کریستنسن
مترجمان: بهنام بهزادفر – احمد رضا قاسمی
شابک: ۴-۰۸-۸۲۰۴-۶۰۰-۹۷۸

فقط 1 عدد در انبار موجود است

این کتاب در مورد شکست شرکت‌هایی است که هنگام مواجه شدن با انواع مشخص تغییرات فناوری یا تغییرات بازار نتوانسته‌اند رهبری صنایع حوزه فعالیت‌ خود را حفظ کنند. البته در اینجا به شکست هر شرکتی پرداخته نمی‌شود، بلکه صرفا شرکت‌های «خوب» مد نظر هستند؛ شرکت‌هایی که بسیاری از مدیران، آنها را تحسین و برای رقابت با آنها تلاش کرده‌اند؛ شرکت‌هایی که به دلیل توانایی‌ در نوآوری و اجرای آن شناخته شده‌اند. البته شرکت‌ها به دلایل زیادی دچار لغزش می‌شوند که از میان آنها می‌توان به بوروکراسی، تکبر، خوی اجرایی فرسوده، برنامه‌ریزی ضعیف، افق‌های کوتاه سرمایه‌گذاری، مهارت‌ها و منابع ناکافی، و البته بدشانسی اشاره کرد. اما این کتاب به شرکت‌هایی که چنین ضعف‌هایی دارند نمی‌پردازد، بلکه شرکت‌هایی با مدیریت خوب را بررسی می‌کند که آنتن رقابتی خود را بالا نگه می‌دارند، هوشیارانه به مشتریان خود گوش می‌دهند، جسورانه در فناوری‌های جدید سرمایه‌گذاری می‌کنند و با این حال سلطه‌گری بر بازار را از دست می‌دهند.
این شکست‌های عجیب و توضیح‌ناپذیر، در صنایعی رخ می‌دهند که یا به سرعت و یا به کندی در حرکتند؛ صنایعی که در حوزه فناوری الکترونیکی، مکانیکی، شیمیایی، تولید صنعتی و صنایع خدماتی فعالیت می‌کنند. به عنوان مثال، سرز روباک[۱] سال‌ها یکی از خرده‌فروشی‌های برخوردار از هوشمندانه‌ترین مدیریت در جهان تلقی می‌شد. سرز در نقطه اوج فعالیت خود، بیش از ۲ درصد کل فروش خرده‌فروشی در آمریکا را به خود اختصاص داده بود. این شرکت در چندین نوآوری که برای موفقیت مطرح‌ترین خرده‌فروشی‌های امروزی حیاتی بوده، پیشتاز بوده است. مدیریت زنجیره عرضه، برندهای فروشگاهی، خرده‌فروشی با کاتالوگ و فروش کارت اعتباری از نمونه‌های این نوآوری‌ها هستند. اعتباری که مدیریت سرز بر مبنای آن بنا شد، در منتخبی از مجله فورچون که در سال ۱۹۶۴ به چاپ رسید، نشان داده شده است: «سرز چگونه این کار را انجام داد؟ از یک جهت، جالب‌ترین جنبه داستان این است که هیچ نیرنگی در کار نبود. سرز نه حقه‌ای به کار برد و نه موشک هوا کرد. این شرکت در عوض، طوری رفتار می‌کرد که گویی کلیه افراد سازمان آن به سادگی و به طور طبیعی کار درست انجام می‌دهند. و اثر انباشته این کار ایجاد یک نیروی محرکه فوق‌العاده برای شرکت بود.

نویسنده: کلایتون کریستنسن
مترجمان: بهنام بهزادفر – احمد رضا قاسمی
تعداد صفحات: ۳۰۵
نوبت چاپ: دوم، زمستان ۱۳۹۹
ناشر: سازمان اتکا
شابک: ۴-۰۸-۸۲۰۴-۶۰۰-۹۷۸

توضیحات تکمیلی

وزن 460 g
نویسنده

مترجم

,

ناشر

تعداد صفحات

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کتاب معمای نوآوران: وقتی فناوری های جدید باعث شکست شرکت های بزرگ می شوند.”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *